Onnivaattori-Life. Coaching käänteenjanoisille.

Nothing that is worth knowing can be taught” – Oscar Wilde. Itsenjohtaminen on henkilökohtainen polku, joka täytyy luoda itse. Sitä ei voi opettaa, mutta sitä voi coachata. Tule luomaan oma itsen johtamisen menetelmäsi. Hyvässä vertaisryhmässä näet oman tilanteesi laajemmin ja saat tukea omalla polullasi.

Kenelle ja Miksi?

 • Suunnattu kenelle tahansa, asemasta ja tilanteesta riippumatta; tullaan yksilönä riippumatta organisaatiosta ja taustoista.
 • Tavoitteena löytää taitavampi tapa elää ja tehdä työnsä; joko pysyen nykyisessä tai löytämällä kokonaan uusi.
 • Tuloksena henkilökohtainen itsenjohtamisen menetelmä työkaluineen, ja hyvän vertaisryhmän tuki coaching-prosessin jälkeenkin.

Toteutustapa:

 • Avoin vertaisryhmä 8-10 hlö; luottamuksellinen kohtaaminen ja oman itsenjohtamisen menetelmän kehittäminen.
 • Ryhmätapaamisia ja yksilöcoaching-sessioita. Kasvokkain tai virtuaalisesti, ryhmän maantieteellisen jakauman mukaan.
 • Joka kevät ja syksy käynnistetään kasvokkain tapahtuva coaching-prosessi Helsingissä ja toinen Turussa, sekä virtuaaliryhmä “Digi-Onnivaattori”. Kevään 2017 ryhmiä kootaan parhaillaan, ilmoittaudu ao. lomakkeella.
 • Lisäryhmiä perustetaan asiakastarpeen mukaan. Toteutus ja ajoitus sovitetaan kunkin ryhmän tarpeisiin ja mahdollisuuksiin.

Asiakaskokemuksia:

Yksilö- ja ryhmäcoaching kokemuksia 2014-16:

Mistä tuntee hyvän coachin? Tuloksista. Juuri tätä Pekka ei (muistaakseni) sanonut, mutta noin 42 muuta pientä arjen itsestäänselvyyttä viipalekuvasimme tapaamisissamme. Hosutko vai osutko? Oletko vai teetkö? Katsotko vai näetkö? Jin vai Jang? Maki vai Nigiri? Se säätää elämääni, vaikka luulin sitä kynnysmatoksi. Pekan avulla löydän kohteen ja suunnittelen reitin. Itse olen vessel(i). Elämä on matka. Pekka on Rokka. – Jukka Käyhkö; professori, Turun Yliopisto

Ongelmani oli, että työ vie liian paljon tilaa elämästäni. U-käyrät ja Onnivaattori-prosessi on edelleen minussa käynnissä, vaikka coaching-prosessi on jo päättynyt. Voin suositella Onnivaattoria kaikille, jotka haluavat jollain lailla katsoa omaa elämäänsä, itseänsä ja toimintaansa eri vinkkeleistä.  Pekalla on välineitä, ideoita, kysymyksiä ja näkökulmia näihin asioihin. Mira Niemi, yrittäjä, joogaohjaaja

Koin Pekan erityisen innostavana. Hänellä on taito haastaa ajattelemaan, analysoimaan ja saavuttamaan oikeita tuloksia. Ehkä parasta hänen työskentelytavassaan on käytännönläheinen ongelmiin tarttuminen, ilman liian syvää mielen skannausta. Istunnoista on aina jotain kotiin vietävää, voin todella suositella Pekkaa! Hänen kanssaan löydät uusia näkökulmia sekä työuraan että elämään liittyen. Janne Nyyssönen; Solution integrator, Fujitsu Services

Pekka on erinomainen coach. Hän on auttanut minua elämän- ja työtilanteitani koskeviin oivalluksen hetkiin.  Hän on innovatiivinen out-of-the-box ajattelija, jonka vaikutus on ollut minulle korvaamaton. Pekka ohjaa coaching-sessioitamme tavalla, jota on vaikea kuvata jälkeenpäin. Session edetessä hän räätälöi työkaluja henkilökohtaisen kehittymiseni tielle, ja ne tuntuvat aina sopivan. Tätä ei voi kuvata tekstimuodossa, se on itse koettava! Suosittelen vahvasti Pekkaa coachiksesi, jos haluat matkustaa keveästi hyvässä seurassa. Jukka Suuniitty; Sales Manager, CGI

Onnivaattori-menetelmään ja ajatusmaailmaan, sekä sen teoreettiseen taustaan voit tutustua tarkemmin blogilla onnivaattori.fi tai kirjasta ”Onnivaattori – Itsen johtamisen keveys” (Books-On-Demand 2015)

Kevään 2017 ryhmät perusteilla – ilmoittaudu:

 • Keräämme parhaillaan f2f-ryhmiä Helsinkiin ja Turkuun, sekä virtuaaliryhmää, jolloin asuinpaikkakunnallasi ei ole väliä.
 • Kun ryhmä on kasassa, asetamme työskentelypäivät kalenteriin, sovitellen ilmoittautuneiden ajankäyttöön.
 • Merkitse haluamasi paikkakunta tai virtuaali ao. lomakkeeseen.
 • Osallistumismaksu on 490€ + alv. Sisältää alkuhaastattelut ja 3 ryhmäsessiota (3h).
 • Lisäksi saat kirjan “Onnivaattori – itsen johtamisen keveys”, Real-digialustan käytön (6 kk) ja sähköiset valmennusmateriaalit.
 • Optiona yksilöcoaching-sessioita erilliseen hintaan, ei välttämätöntä mutta mahdollistaa yksilöllisen tuen ryhmäprosessin rinnalla.

pekka-pirhonen-6

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s