Markkinaturva – oma strategia työelämään

Kaipaatko uutta suuntaa työelämääsi? Työ muuttuu, verkostomainen ja yrittäjämäinen tapa tehdä työtä lisääntyy. Ehditkö nykyisen työsi hektisessä rytmissä katsomaan tulevaisuuteesi, rakentamaan turvallisia olosuhteita seuraavalle loikallesi?

Onko sinulla jo toimiva verkosto? Kasvatatko jatkuvasti verkostoasi, onko sinulla tapa huolehtia verkostostasi?  Liittyykö verkostosi nykyiseen työhösi, vai onko siinä kytkentöjä myös potentiaaliisi, siihen mitä sinusta on tulossa? Pystytkö uudistumaan keskellä arjen kiirettä? Millaisia keinoja ja välineitä sinulla on uudistumiseen?

Markkinaturva antaa puitteet, työkalut ja tavat verkostoitumiseen, oman osaamisen kehittämiseen ja myymiseen, oman potentiaalin löytämiseen ja jatkuvaan uudistumiseen. – Yhteistyössä Growthsetters ja Humap Consultation.

Kaksi vaihetta:

  1. Onnivaattori – kolmen työpajan kiihdytyskaista, jossa saat itsen johtamisen ja uudistumisen menetelmän ja työkaluja. Pääset hyvään alkuun. Sovellamme Onnivaattori-Exe -ohjelmaa.
  2. Jatkuva palvelu – vertaisryhmä, jonka työskentelyssä luomme kullekin ryhmälle sopivia tapoja ylläpitää ja kehittää omaa Markkinaturvaansa.

Pari sanaa Onnivaattorin alkuvalmennuksesta:

  • Mottona on “taitavampi tapa elää ja tehdä työnsä” – voit keskittyä työhösi tai ottaa laajemman näkökulman Markkinaturvasi rakentamiseen.
  • Itsen johtaminen ei ole egotrippi, jonka aikana pyrit voittamaan muut kilpailussa.
  • Itsen johtaminen ala Onnivaattori on oman egosi kuriin ottoa, sekä siitä mahdollisuudeksi avautuvaa entistä taitavampaa kytkeytymistä muihin ihmisiin.
  • Verkostosuhteet ja jatkuvan oppimisen tavat ovat Markkinaturvasi ydin. Sinä itse määrittelet, millaisia verkostoja ja millaista oppimista tarvitset.

Kiinnostuitko? Tarkempia tietoja Markkinaturvasta saat kirjautumalla Markkinaturvan digialustalle. Siellä pääset myös vaikuttamaan Markkinaturvan kehityssuuntiin.

Kirjaa nimesi ja meiliosoitteesi alle, saat henkilökohtaisen linkin. Kirjautuminen digialustalle ei sido sinua mihinkään.

Terveisin Pexi

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s