Coaching

Onnivaattoriajattelusta on ilmaantunut erilaisia palveluja, seuraavassa yhteenveto. Voit klikata palvelun nimeä, jos haluat tutustua tarkemmin:

  1. Onnivaattori-Digialusta – maksuttoman popup-coachingin ajanvaraus, webinaariaineistot, Elä väljästi -ohjelman aineistot. Tutustumisen, yhteisen oppimisen ja auttamisen foorumi.
  1. Onnivaattori-Webinaari; itsen johtamista ja organisaation tuottavuutta käsittelevä webinaarisarja. Avoin webinaarisarja on maksuton. Voidaan toteuttaa myös organisaatiokohtaisena ja lisätä virtuaalicoachingin elementtejä. Vaikuttaa organisaatiokulttuuriin.
  2. Onnivaattori-Exe; ryhmäcoaching hallitus- ja johtoryhmille. Kehitetään organisaation avaintiimien toimintakykyä: itsen johtamisen taito tiimien jäsenille, sen mahdollistamana taitavampi yhteistyö ja vuorovaikutus tiimissä, esimerkin vaikutus koko organisaation johtamis- ja yhteistyökulttuuriin.
  3. Onnivaattori-One; yksilöcoaching johtajille. Kehitetään organisaation avainhenkilöiden toimintakykyä: itsen johtamisen taito, itsetuntemus, motivoituminen ja jaksaminen, omien vahvuuksien ja tyylin löytäminen, olosuhteiden luominen oman tiimin/organisaation jäsenten itsen johtamiselle ja itseohjautuvuudelle, johtamistaitojen kehittyminen.
  4. Onnivaattori-Life; elämän ja työn tasapainoon keskittyvä coaching. Sovelletaan itsen johtamisen menetelmiä, coaching voi tapahtua pienryhmissä tai yksilösessioissa. Sopii uramuutoksiin ja suuriin murroskohtiiin.
  5. Markkinaturva; johtajille suunnattu jatkuva verkottumis- ja oppimispalvelu, jonka alussa käydään läpi pienryhmässä Onnivaattori-Exe -ohjelma. Sen jälkeen jatketaan verkkopalvelun avulla vertaiscoachingia. Ryhmä luo omaa markkina-arvoaan oppimalla toisiltaan ja laajentamalla verkostojaan. Yhteistyössä Growthsetters ja Humap Consultation.
  6. Taitava tasapaino; meditatiivista joogaa ja Onnivaattori coaching-otetta yhdistelevä päivä, tai sarja lyhyempiä sessioita. Etsitään erityisesti kehon ja mielen yhteyttä, mikä parantaa luovuutta, intuitiota ja kykyä ajatella tuoreesti. Jooga voidaan tuoda osaksi mitä tahansa em. Onnivaattori-palvelua. Yhteistyössä joogaohjaaja Mira Niemen kanssa.

Ota yhteyttä:

pekka-pirhonen-6