Elämäni tahdistin

Luonnossa on omat rytminsä. Keväällä  synnytään ja kesällä kasvetaan, syksyllä vetäydytään ja talvella nukutaan tai kuollaan.

Ihmiselle ei ole luontaista olla koko ajan tehokas ja täydessä vauhdissa. Minun on löydettävä oma sisäinen rytmini, Elämäni Vauhdinjako.

Se ei ole rationaalinen suunnitelma, vaan olemisen asia. Minun on oltava yhtä luonnollisen rytmini kanssa. Siitä olotilasta syntyy sisäinen rauha, josta käsin voin synkronoitua muiden ihmisten, Luonnon ja tämän Planeetan kanssa.


Pohdinnan paikka:

(Pohdi yksin) Miten havainnoit ajattelusi ja toimintasi kellotaajuutta? Osaatko hidastaa tai nopeuttaa, jos tarpeen? (aloita dialogi) Tarkastele yhteisöjäsi. Millä ryhmillä on taitava rytmitaju? Missä pitää rauhoittua? Tai nopeuttaa?


Published
Categorized as Tarinat

By Pekka Pirhonen

Stopping and moving people. A shift in being initiates a shift in action. Organisation Consultant and ICF Professional Certified Coach (PCC). Focus areas in my client work: (1) Strategic and cultural renewal (2) Management team awareness (3) Growing as a leader and a human being

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: