Categories
Uudistumistarinoita

Johda itsesi muiden luo

Kuka sinä olet? Mitä sinä haluat?

Tarvitset oman strategian tässä muuttuvassa ajassa – et vain selvitäksesi, vaan viihtyäksesi, kasvaaksesi, ollaksesi oma itsesi. Tässä ajassa on osattava ennen kaikkea uudistua ja toimia tuottavasti monenlaisissa tilanteissa ja töissä, joten tuntuu luontevalta kutsua sitä henkilökohtaisen uudistumisen suunnitelmaksi tai Renessanssistrategiaksi.

Ota aloite käsiisi ja vastuu omasta menestyksestäsi uudessa maailmassa. Siis ala johtaa itseäsi. Ota täysi vastuu, mutta älä tee sitä yksin.

Älä treenaa itseäsi huippukuntoon voittaaksesi muut kilpailussa, vaan tee aivan päinvastoin: avaudu koko ajan uusille ihmisille ja ajatuksille. Se voi olla aluksi tuskallista, mutta saatat huomata että se onkin mukava tapa elää. Se on myös tuottavin mahdollinen tapa tehdä työsi.


Coaching Corner – Kuka sinä olet? Mitä sinä haluat?

By Pekka Pirhonen

I do human-centric strategic development involving individuals, teams and organizations. At all levels it’s about creating and directing energy, inner transformation, and synchronization of individual and collective awareness. A shift in being initiates a shift in action.

In my blog "Coaching Corner" at www.onnivaattori.com I speak mainly about individual transformation and self-leadership. However, my personal experience tells that there is no separate “me” - I happen in relationships with others and with nature. Therefore my main motto regarding transformative self-leadership says “lead yourself towards others and all living beings”.

And once you’ve established contact, open your heart and mind, listen carefully and engage in powerful dialogue. This will transform you, and the whole world. Be the transformation you want to see in the world.

I am a professional self-leadership coach with ICF PCC-certificate, with a lot of experience in virtual coaching. Interested in all kinds of virtual collaboration, coaching assignments and mutual learning.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s