Categories
Elä väljästi Uudistumistarinoita

Itsen johtamisen 3 strategista sovintoa

mietin itsen johtamista ja onnellisuuden olemusta sovinnonteon kautta: sopu oman sisäisen puheen kanssa, sopu muiden ihmisten kanssa, ja sopu nykyhetken kanssa. Minun on neuvoteltava rauha näiden kolmen elementin kanssa. Katso videopätkä onneaan pohtivan miehen metsähortoilusta.

Terveiset juhannuskävelyltä Ylläksen metsissä, mietin itsen johtamista ja onnellisuuden olemusta sovinnonteon kautta: sopu oman sisäisen maailmani kanssa, sopu muiden ihmisten kanssa, ja sopu nykyhetken kanssa. Minun on neuvoteltava rauha näiden kolmen elementin kanssa ollakseni onnellinen ja toimiakseni tietoisesti tässä hetkessä.

Kaksi herraa oli seuranani, ei fyysisesti mutta mentaalisesti:

  • Shawn Achor kertoo miten onnellisuuden kokemus syntyy – se näyttäisi olevan enemmän omassa vallassasi kuin uskoinkaan; jopa 90% onnellisuudestani riippuu omista tulkinnoistani ja sisäisestä puheestani, ja vain 10% ulkoisista olosuhteista. Tältä herralta sain ajatuksen, että minulla on valta valita mielentilani – miksen siis valitsisi onnellisuutta?
  • Eckhart Tolle ajattelee läsnäoloa tässä hetkessä kolmen portin kautta – hyväksyntä, nautinto, innostus (flow). Tältä herralta sain ajatuksen, että sopu nykyhetken kanssa tapahtuu kulkemalla näiden kolmen portin läpi – joka hetki, koko ajan uudelleen.

Katso videopätkä onneaan pohtivan miehen metsähortoilusta:

Onnellista Juhannusta! – toivottaa Pexi.

By Pekka Pirhonen

I do human-centric strategic development involving individuals, teams and organizations. At all levels it’s about creating and directing energy, inner transformation, and synchronization of individual and collective awareness. A shift in being initiates a shift in action.

In my blog "Coaching Corner" at www.onnivaattori.com I speak mainly about individual transformation and self-leadership. However, my personal experience tells that there is no separate “me” - I happen in relationships with others and with nature. Therefore my main motto regarding transformative self-leadership says “lead yourself towards others and all living beings”.

And once you’ve established contact, open your heart and mind, listen carefully and engage in powerful dialogue. This will transform you, and the whole world. Be the transformation you want to see in the world.

I am a professional self-leadership coach with ICF PCC-certificate, with a lot of experience in virtual coaching. Interested in all kinds of virtual collaboration, coaching assignments and mutual learning.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s