Categories
Arkisto

Itsen johtaminen on uusi kansalaistaito

Haluatko organisaatiosi uudistuvan ketterästi? Johtamiseen valmentavan otteen, tiimeihin itseohjautuvuutta, yksilöihin vastuunottoa ja uskallusta? Pidä huolta perusedellytyksestä. Itsen johtaminen on itseohjautuvan organisaation kansalaistaito, jota ilman on hankala saada organisaatiokulttuuriin uudistumisen vauhtia.

Haluatko organisaatiosi uudistuvan ketterästi? Johtamiseen valmentavan otteen, tiimeihin itseohjautuvuutta, yksilöihin vastuunottoa ja uskallusta?  Pidä huolta perusedellytyksestä. Itsen johtaminen on itseohjautuvan organisaation kansalaistaito, jota ilman on hankala saada organisaatiokulttuuriin uudistumisen vauhtia.

 

  • Mitä hyötyä itsen johtamisesta on liiketoiminnalle? Itseohjautuvat tiimit ja organisaatiot toteutuvat vain, jos yksilöillä on itsen johtamisen tuoma egonhallinta kunnossa.
  • Keskitynkö kilpailemaan toisia vastaan, vai suuntaudunko aitoon yhteistyöhön? Tässä kysymys jokaisen organisaation kohtalon ratkaisevaan kansanäänestykseen.

Jos olet kiinnostunut itsen johtamisesta ja sen suhteesta liiketoiminnan kehittämiseen, seuraile Onnivaattori-blogia:  – voit myös ilmoittautua Onnivaattorin Digialustalle, josta löydät

  • Videomateriaaleja – kaikki blogilla julkaistut + lisää
  • Coaching-prosessin kuvaukset
  • Itsen johtamisen työkaluja
  • Itsen johtamisesta kiinnostuneen keskusteluyhteisön

Digialustalle tuleminen ei maksa mitään eikä velvoita sinua mihinkään. Sieltä pääsee myös helposti pois. Kirjaa tähän nimesi ja meiliosoitteesi, niin saat henkilökohtaisen kutsulinkin:

Terveisin Pekka (050-5587808).

By Pekka Pirhonen

I do human-centric strategic development involving individuals, teams and organizations. At all levels it’s about creating and directing energy, inner transformation, and synchronization of individual and collective awareness. A shift in being initiates a shift in action.

In my blog "Coaching Corner" at www.onnivaattori.com I speak mainly about individual transformation and self-leadership. However, my personal experience tells that there is no separate “me” - I happen in relationships with others and with nature. Therefore my main motto regarding transformative self-leadership says “lead yourself towards others and all living beings”.

And once you’ve established contact, open your heart and mind, listen carefully and engage in powerful dialogue. This will transform you, and the whole world. Be the transformation you want to see in the world.

I am a professional self-leadership coach with ICF PCC-certificate, with a lot of experience in virtual coaching. Interested in all kinds of virtual collaboration, coaching assignments and mutual learning.

One reply on “Itsen johtaminen on uusi kansalaistaito”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s