Categories
Arkisto

Kutsu Onnivaattorin Digialustalle

Nyt voit ilmoittautua Onnivaattorin Digialustalle, josta löydät videomateriaaleja,
coaching-prosessin kuvaukset, itsen johtamisen työkaluja ja itsen johtamisesta kiinnostuneen keskusteluyhteisön.

Nyt voit ilmoittautua Onnivaattorin Digialustalle, josta löydät

  • Videomateriaaleja – kaikki Onnivaattori-blogilla julkaistut + lisää
  • Coaching-prosessin kuvaukset
  • Itsen johtamisen työkaluja
  • Itsen johtamisesta kiinnostuneen keskusteluyhteisön

Voit tulla Onnivaattorin Digialustalle “eteiseen”, tutustumaan ajattelu- ja työtapaan sekä itsen johtamisen taidosta kiinnostuneisiin ihmisiin. Hyödyt tästä jo huomattavasti. Jos haluat konkretisoida asian ja saada aikaan muutoksen elämääsi ja työhösi, voit astua peremmälle osallistumalla Onnivaattori-coachingin avoimeen ryhmään tai tilaamalla oman coaching-prosessin johtoryhmällesi tai tiimillesi.

Molemmissa tapauksissa toivon, että viihdyt pitkään tällä digialustalla. Ajatuksena on perustaa jatkuvasti keskusteleva ja oppiva yhteisö, jossa jokainen voi luoda koko ajan taitavampaa tapaansa elää sekä tehdä merkityksellistä ja tuloksellista työtä.

Katso esittelyvideo ja ilmoittaudu mukaan!

Onnivaattorin coaching-prosessi ja digialusta:

  • Coaching-prosessissa työskennellään 8-12 hengen ryhmissä. Prosessi koostuu kasvokkain tapahtuvista työpajoista, omakohtaisista välityöskentelyistä, sparrausparien itseohjautuvista keskusteluista ja yksilöcoaching-sessioista.
  • Real on virtuaalinen yhteiskehittelyalusta, jolla koko prosessia ohjataan ja tehdään näkyväksi ryhmän jäsenille. Kaikki työskentely tapahtuu alustalla, jonne pääsee helposti läppärillä, padilla ja puhelimella.
  • Jokainen kulkee oman uudistumismatkansa, ja tulee ryhmässä samalla muiden auttamaksi ja auttajaksi.

Digialustalle tuleminen ei maksa mitään eikä velvoita sinua mihinkään. Sieltä pääsee myös helposti pois. Digialusta ei lähetä sinulle meilejä, ellet itse pyydä ilmoituksia sinne ilmestyneistä päivityksistä.

Vastaavalla mallilla rakennettua Digialustaa tullaan käyttämään työkaluna tulevissa coaching-prosesseissa. Työkalu on nimeltään Real; Humap Software Oy:n rakentama.

Kirjaa tähän nimesi ja meiliosoitteesi, niin saat henkilökohtaisen kutsulinkin:

 

 

– Terveisin Pekka

By Pekka Pirhonen

I do human-centric strategic development involving individuals, teams and organizations. At all levels it’s about creating and directing energy, inner transformation, and synchronization of individual and collective awareness. A shift in being initiates a shift in action.

In my blog "Coaching Corner" at www.onnivaattori.com I speak mainly about individual transformation and self-leadership. However, my personal experience tells that there is no separate “me” - I happen in relationships with others and with nature. Therefore my main motto regarding transformative self-leadership says “lead yourself towards others and all living beings”.

And once you’ve established contact, open your heart and mind, listen carefully and engage in powerful dialogue. This will transform you, and the whole world. Be the transformation you want to see in the world.

I am a professional self-leadership coach with ICF PCC-certificate, with a lot of experience in virtual coaching. Interested in all kinds of virtual collaboration, coaching assignments and mutual learning.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s