Categories
Arkisto

Onnivaattori-coaching

Kaipaatko taitavampaa tapaa elää ja tehdä työsi? Onnivaattori-menetelmän mukainen coaching-palvelu siirtyy pilottivaiheesta tositoimiin – katso kampanjan alkusanat.

Kerron Onnivaattori-ajattelun avaintarinan – Hosuvuutta vai Osuvuutta?

  • Taitavampi tapa elää ja tehdä työtä edellyttää maalin oivaltamista.
  • Hosuvuus on kaikki, mikä ei vie kohti maalia mutta kuluttaa energiaa.
  • Osuvuus on olemisen ja tekemisen tila, joka vie vääjäämättä kohti maalia.
  • Onnivaattorin idea on luoda Osuvuutta yksilölle, tiimille ja organisaatiolle.
  • Mitä sinä haluat? Mikä on sinulle Osuvuutta?

Olemme kokeilleet Onnivaattori-ajattelua ja itsen johtamisen työkaluja sekä ryhmä- että yksilöcoachingissa. Nyt tuntuu osuvalta hetkeltä siirtyä pilottivaiheesta tositoimiin – tässä kampanjan alkusanat:

Jos olet kiinnostunut, seuraile Onnivaattori-blogia – seuraavissa postauksissa vastaan kysymyksiin Kenelle suunnattu? – Miksi tämä on tärkeää? – Mihin perustuen? – Miten coaching käytännössä tapahtuu? – Mitä tuloksia siitä on saavutettavissa?

Tulet myös saamaan kutsun Onnivaattorin Digialustalle. Voit tutustua coaching-alustaan ja keskustella itsen johtamisesta muiden kiinnostuneiden kanssa.

– terveisin Pekka

 

By Pekka Pirhonen

I do human-centric strategic development involving individuals, teams and organizations. At all levels it’s about creating and directing energy, inner transformation, and synchronization of individual and collective awareness. A shift in being initiates a shift in action.

In my blog "Coaching Corner" at www.onnivaattori.com I speak mainly about individual transformation and self-leadership. However, my personal experience tells that there is no separate “me” - I happen in relationships with others and with nature. Therefore my main motto regarding transformative self-leadership says “lead yourself towards others and all living beings”.

And once you’ve established contact, open your heart and mind, listen carefully and engage in powerful dialogue. This will transform you, and the whole world. Be the transformation you want to see in the world.

I am a professional self-leadership coach with ICF PCC-certificate, with a lot of experience in virtual coaching. Interested in all kinds of virtual collaboration, coaching assignments and mutual learning.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s