Categories
Arkisto

Tervetuloa Onnivaattoriyhteisöön!

Mikä on Onnivaattori?

Onnivaattori

Onnivaattori on mielentila ja olemisen tapa, joka tekee tilaa onnen kokemukselle. Se on onneen johtavia tekoja. Se on tapa kulkea omaa polkuaan ja elää elämäänsä hyvin. Myös työelämäänsä.

Se on mielentila ja olemisen tapa, joka mahdollistaa onnen kokemuksen. Se on onneen johtavia tekoja. Se on tapa kulkea omaa polkuaan ja elää elämäänsä hyvin. Myös työelämäänsä.

Se on kirja itsen johtamisesta, uudistumisen polusta, vastuun ottamisesta ja sen keventävästä vaikutuksesta.

Se on blogi (www.onnivaattori.fi), jossa Onnivaattorilla leikitellään, pohditaan ja jatkojalostetaan. Bloggaaminen on levinnyt myös Hidasta Elämää -sivustolle, jossa kontekstissa sama perusidea arvatenkin tulee luetuksi ja tulkituksi hieman eri suunnasta.

Se on popup-Onnivaattori, jossa halukkaat pääsevät keskustelu- ja coaching-kontaktiin Onnivaattori-Pexin kanssa. Ehkä alatte itsekin popuppailla joka suuntaan, sehän olisi hauskaa.

Se on… jotain mikä odottaa keksimistään. Tule mukaan keksimään!

IMG_3991Mikä on facebook-ryhmä nimeltä Onnivaattori? 

Se on yritys koota kaikki edellämainittu yhteen, auttaa hahmottamaan mistä kaikesta tässä voisi olla kyse, ja pitää Onnivaattori ketterällä uudistumisen polulla.

Tule kulkemaan Onnivaattorin uudistumispolkua:  https://www.facebook.com/groups/Onnivaattori/

Terveisin Pexi

By Pekka Pirhonen

I do human-centric strategic development involving individuals, teams and organizations. At all levels it’s about creating and directing energy, inner transformation, and synchronization of individual and collective awareness. A shift in being initiates a shift in action.

In my blog "Coaching Corner" at www.onnivaattori.com I speak mainly about individual transformation and self-leadership. However, my personal experience tells that there is no separate “me” - I happen in relationships with others and with nature. Therefore my main motto regarding transformative self-leadership says “lead yourself towards others and all living beings”.

And once you’ve established contact, open your heart and mind, listen carefully and engage in powerful dialogue. This will transform you, and the whole world. Be the transformation you want to see in the world.

I am a professional self-leadership coach with ICF PCC-certificate, with a lot of experience in virtual coaching. Interested in all kinds of virtual collaboration, coaching assignments and mutual learning.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s