Categories
Arkisto

Popup-Onnivaattori

Blogin tai kirjan kirjoittaminen on mukavaa puuhaa. Haittapuolena on yksisuuntaisuus – minä kirjoitan, joku ehkä lukee. Onnivaattorin idea, ainakin minulle,  on päästä kontaktiin uusien ihmisten kanssa, havahtua olennaiseen, luopua turhasta ja kulkea sinnikkäästi uudistumisen polkua.

Metsälenkillä mieleeni nousi sana Popup-Onnivaattori. Mitä tekisit, jos näkökenttääsi popsahtaisi Onnivaattori, hieman naavaa korvissa, mutta kiireettömään kuunteluun latautuneena?

Popup-Onnivaattori pähkinänkuoressa:

  • Haluatko kokeilla puhelin/virtuaalicoachingia Onnivaattorin hengessä?
  • Annan veloituksetta käyttöön kaksi 30 min. sessiota joka viikko.
  • 10 ensimmäistä varaajaa saa Onnivaattori-kirjan paluupostissa.
  • Tee varauksesi: 050-5587 808, pekka.pirhonen@humap.com
  • Nyt vapaana ajat: 25.3. klo 8-8:30, 31.3. klo 8:30-9 ja 9:30-10
  • Ilmoittelen lisää aikoja, sitä mukaa kun vanhat käytetään.

 

Odotan ilolla keskusteluitamme.

– Pexi

By Pekka Pirhonen

I do human-centric strategic development involving individuals, teams and organizations. At all levels it’s about creating and directing energy, inner transformation, and synchronization of individual and collective awareness. A shift in being initiates a shift in action.

In my blog "Coaching Corner" at www.onnivaattori.com I speak mainly about individual transformation and self-leadership. However, my personal experience tells that there is no separate “me” - I happen in relationships with others and with nature. Therefore my main motto regarding transformative self-leadership says “lead yourself towards others and all living beings”.

And once you’ve established contact, open your heart and mind, listen carefully and engage in powerful dialogue. This will transform you, and the whole world. Be the transformation you want to see in the world.

I am a professional self-leadership coach with ICF PCC-certificate, with a lot of experience in virtual coaching. Interested in all kinds of virtual collaboration, coaching assignments and mutual learning.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s