Tulevaisuuskuiskaaja

Esittelen Humapin Itsen johtamisen canvasin. 

2.3. Humap-Itsen-Johtamisen-Canvas_A4_WEBCanvas auttaa hahmottamaan yksilön uudistumispolkua; omakohtaista havainnoinnin, pysähtymisen ja toiminnan retkeä. Uudistumispolun keskeinen idea on pysähtymisen tarpeen ymmärtäminen, todellisuuden kokonaisvaltainen havaitseminen, uudenlaisten merkitysten hahmottaminen, turhasta luopuminen, olennaiseen havahtuminen, uutta luovien aikomusten kirkastaminen, pienten kokeilujen käynnistäminen ja uutta tukevien tapojen juurruttaminen.

Esittelen harjoituksen U-käyrän pohjalta, jossa on aika havahtua olennaiseen. Harjoituksen nimi on Tulevaisuuskuiskaaja. 

Screen Shot 2015-03-05 at 19.13.29

Mitä haluat tulevaisuudeltasi? Kutsu sitä, mielesi voimalla. Se tulevaisuus, jota kutsut koko mielesi voimalla, selkeästi ja rohkeasti, tulee luoksesi. Tämä on universumin laki. Ole tarkkana mitä kutsut. On erittäin tärkeää ajatella toiveikkaasti ja luottavaisesti tulevaisuuttaan, sillä universumin laki ei erottele myönteisiä ja kielteisiä ajatuksia – se toteuttaa kaiken mitä ajattelemme. On siis päätettävä, mikä on myönteistä ja ajateltava kirkkaasti sen mukaista tulevaisuutta. Tämä ei pelasta sinua ongelmilta, niitä tulee aivan varmasti. Mutta ne liittyvät valitsemaasi tulevaisuuteen, ovat omia ongelmiasi. Siinä on ratkaiseva ero.

Tulevaisuuskuiskaaja-harjoitus:

– terveisin Pexi

PS. Onnivaattorin hengessä kutsun Sinut “Itsen johtaminen ja Sisäinen yrittäjyys” -valmennukseen 15.4.2015 alkaen.

Happyvator: We have created a canvas for self-transformation. It’s a tool for a personal journey of renewal. The video presents an exercise for inviting the future you want – I call it the “future whisperer”; inspired by Otto Scharmer’s U.Lab.

One thought on “Tulevaisuuskuiskaaja

  1. Pingback: Joulukalenteri 2016 – Onnivaattori

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s