Categories
Arkisto

Onnivaattori – Itsen johtamisen keveys

Onnivaattori

Kirja on nyt myynnissä. Kokeilen Books-On-Demand palvelua. Ei massapainatusta, vaan kirja kerrallaan. Kevyttä ja ketterää, myös kevyempi hinta mahdollistuu näin. Tilaa omasi => http://www.bod.fi/kirja/pekka-pirhonen/onnivaattori/9789523181144.html

Onnivaattori on kirja itsen johtamisesta; oman kohtalon valitsemisesta, elämän siivoustalkoista ja työn merkityksen kirkastamisesta.

Mikä on hyvää, kaunista ja totta – sinulle, juuri nyt? Elämä ei ole hyvinvointia, vaan jatkuvaa paremmaksi tulemista. Uudistumme, jotta seuraava sukupolvi pääsee liikkeelle hieman paremmista asemista.
Me olemme Unessakävelijöitä, toistamme sokeasti vanhoja maneereita ja pelkäämme kaikkea vierasta. Tarkemmin ajateltuna olemme Unessajuoksijoita; meillä on kova kiire. Kiire on piilopaikka, jonne olemme peloissamme juosseet. Nyt on aika herätä. Kasvu on henkistä uudeksi syntymistä, olemisen laadun evoluutiota.
Kytkemme onnellisuuden ja hyvinvoinnin rahaan – lisää rahaa, lisää onnea. Onnellisuuden perässä ei tarvitse juosta, onni on sisäinen olemisen tila. Talous joutaa kuvan keskiöstä syrjään, ei pois kuvasta mutta sivurooliin. Talous kasvaa henkisen kasvun sivutuotteena. Tai pienenee, muuttuu, uudistuu – ken tietää?

Miksi kirjoitin tämän kirjan? Katso älfie http://youtu.be/_aZNbwnfO30

Myös tekeminen siirtyköön pois kuvan keskiöstä. Oleminen on tärkeämpää kuin tekeminen. Kyky olla on yhtä kuin kyky elää rakkaudessa. Rakkaus on hyväksyntää, antautumista sille mikä on nyt, olemista yhtä nykyhetken kanssa, sovintoa oman mielen kanssa. Ja mikä parasta, sovinto oman mielen kanssa johtaa sovintoon muiden mielten kanssa.
Yksittäiset ajatukset ja teot eivät merkitse mitään. Pienet, mutta johdonmukaiset tavat ratkaisevat kaiken. Aivan pienillä asioilla voi muuttaa elämänsä. Tämä kirja pohtii pieniä arjen tapoja, joilla on suuri vaikutus omaan kohtaloon. Pienet, tietoiset säädöt kääntävät koko elämän haluttuun suuntaan. On säädettävä olemista, ja annettava uudenlaisen olemisen kirkastaa tekemistä.
Olemisen johtamisesta syntyy luonnollisen ja osuvan toiminnan virtaus: oma merkitys, kirkas energia ja tekojen vaikuttavuus. Tämä on puhdasta onnea, keveyden ja syvyyden leikkiä. Kutsun tätä leikkiä Onnivaattoriksi. Tuletko mukaan leikkiin?

Terveisin Pexi

Happyvator: The book is available now – but it’s in Finnish. I’m thinking about translating it into English? Anyway, the book is about self-leadership; choosing your own destiny, cleaning up the unnecessary clutter from your life, and clarifying your own purpose. This involves your Work, and your Life.

By Pekka Pirhonen

I do human-centric strategic development involving individuals, teams and organizations. At all levels it’s about creating and directing energy, inner transformation, and synchronization of individual and collective awareness. A shift in being initiates a shift in action.

In my blog "Coaching Corner" at www.onnivaattori.com I speak mainly about individual transformation and self-leadership. However, my personal experience tells that there is no separate “me” - I happen in relationships with others and with nature. Therefore my main motto regarding transformative self-leadership says “lead yourself towards others and all living beings”.

And once you’ve established contact, open your heart and mind, listen carefully and engage in powerful dialogue. This will transform you, and the whole world. Be the transformation you want to see in the world.

I am a professional self-leadership coach with ICF PCC-certificate, with a lot of experience in virtual coaching. Interested in all kinds of virtual collaboration, coaching assignments and mutual learning.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s