Categories
Arkisto

Onnivaattori on olemisen tapa

Itsen johtaminen on oman olemisen johtamista.

Taitavasti johdettu oleminen luo merkityksellisen ja vaikuttavan tekemisen. Syntyy luonnollisen ja osuvan toiminnan virtaus: oma merkitys, energia ja tekojen vaikuttavuus. Tämä on puhdasta onnea, keveyden ja syvyyden leikkiä. Kutsun tätä leikkiä Onnivaattoriksi.

Minä valitsen ajatukseni – http://youtu.be/79ONTzoxY50

Onnivaattori on olemisen tapa, tai tila sisälläni, joka luo onnellisuutta tähän hetkeen. Syntyy kirkas olemisen meininki, joka lataa tämän hetken merkityksellä, energialla ja rohkeudella. Nämä vuorostaan laukaisevat mielekkään toiminnan, ja olemisen meiningistä tulee tuloksekasta tekemisen meininkiä.

Onnivaattori hyrisee sisälläni, tai minä olen Onnivaattori. Sisävaikutusten lisäksi Onnivaattori määrittää tapaani kytkeytyä muihin ihmisiin ja koko universumiin.

– Terveisin Pekka “Pexi” Pirhonen

Happyvator – Self-leadersip is about leading one’s being. If you become aware of your beingness, you will find purpose, and this will make your actions effective. I call my way of being “Happyvator”, since it creates happiness inside me, and to all my relations.

By Pekka Pirhonen

I do human-centric strategic development involving individuals, teams and organizations. At all levels it’s about creating and directing energy, inner transformation, and synchronization of individual and collective awareness. A shift in being initiates a shift in action.

In my blog "Coaching Corner" at www.onnivaattori.com I speak mainly about individual transformation and self-leadership. However, my personal experience tells that there is no separate “me” - I happen in relationships with others and with nature. Therefore my main motto regarding transformative self-leadership says “lead yourself towards others and all living beings”.

And once you’ve established contact, open your heart and mind, listen carefully and engage in powerful dialogue. This will transform you, and the whole world. Be the transformation you want to see in the world.

I am a professional self-leadership coach with ICF PCC-certificate, with a lot of experience in virtual coaching. Interested in all kinds of virtual collaboration, coaching assignments and mutual learning.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s